sâmbătă, 24 septembrie 2011

Sa fie 10 moduri de a folosi caricatura primita cadou

In postul anterior am dat 5 exemple de moduri in care poti folosi caricatura primita cadou de la cei dragi. O scurta recapitulare: tablou inramat, icebreaker, tricou personalizat, felicitare originala de Sarbatori, Craciun, Pasti si inviatii de nunta.

Ce altceva mai pot face cu caricatura mea cadou?

1. Coperta pentru calendar: Acum poti avea voie buna intreg anul cu cadoul tau pentru ca de fiecare data cand vei privi calendarul pentru a verifica o data sau a fixa o intalnire te vei amuza de caricatura ta.

2. Carte de vizita: In afaceri prima impresie conteaza iar masura in care te poti diferentia conteaza enorm pentru succesul tau. Poti sa te folosesti de acest avantaj si sa te pui in lumina intr-o maniera amuzanta si deosebita.

3. Trimite-ti carictura prin posta: Este o gluma desigur, este doar ca in anumite tari este posibil sa ai poza ta imprimata pe un timbru postal, in acest caz caritura ta primita cadou.

4. Avatar online: Cel mai la moda acum probabil ca este sa ai o caricatura a ta personalizata la avatarul serviicilor online cum ar fi serviciile de instant messaging, serviciile de social media sau forumurile. probabil ca toti cei care iti vor vedea caricatura te vor intreba de unde ai primit un cadou asa de original.

5. Screensaver: Ei bine poti folosi caritura ta originala si pe post de oglinda acum. Daca iti vei personaliza screensaverul cu desenul tau cadou, atunci vei prutea intreba si tu "Oglinda oglijoare, cine e cel/cea mai frumos/frumoasa din tara?"

Urmareste-ma pe Facebook pentru alte pastile de idei, care imi vin instant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu