joi, 22 septembrie 2011

5 moduri de a folosi caricatura primita cadou

O caricatura este un cadou original care ne poate surprinde in mod placut pe fiecare dintre noi. De cate ori nu am primit un cadou care nu ne-a placut in mod deosebit dar am zambit si am multumit persoanei care ni l-a oferit, spunandu-i ca este un cadou deosebit si original. O caricatuta este binevenita mai ales daca suntem pretentiosi sau avem deja cam tot ceea ce am putea primi in dar de la cineva, la o anumita ocazie speciala, pentru ca nu-i asa, cadourile se cam repeta.


Cum pot scoate maximul din caricatura primita cadou?

Iata cateva idei:
1. Tablou inramat: Caricaturile inramate pot crea un punct de interes impresionant in orice camera din casa sau la birou. Dimensiunea unui desen este de regula mai mare decat un A4, deci ocupa un spatiu elegant si se expun cu frumusete privirii.

2. Subiect de conversatie: Cu siguranta ca acest punct nu este pe placul tuturor, mai ales acelor dintre noi carora nu ne place sa intram in vorba cu oricine. Totusi la un eveniment sau o petrecere, putem avea aceasta caricatura originala primita cadou cu noi si sa il scoatem la nevoie pentru a reaprinde discutia, mai ales daca ea a murit, asa cum, am dreptate, se intampla adesea. Acest simplu gest, va strarzi o serie de intrebari si raspunsuri, pentru el sau pentru ea, si astfel avem iarasi un subiect de discutie deosebit, in care noi suntem eroul principal.


3. Caricatura imprimata pe tricou: Se spune ca suntem ceea ce purtam si ca 'haina il face pe om', o vorba din popor. Un tricou, o geaca sau o ceasca de ceai dimineata la micul dejun, imprimata cu caricatura noastra originala primita cadou, va atrage atentia si va transmite instant un mesaj pozitiv despre personalitatea nasotra.

4. Vederi sau felicitari cu caricatura noastra: Acum este momentul sa indraznim sa fim diferiti si sa atragem atentia intr-un mod frumos, trimitand o felicitare de Sarbatori cu o caricatura noastra originala personalizata. Este o idee foarta buna pentru Sarbatorile de Craciun sau Paste. Utilizand programe de editare foarte simple si gratuit, putem adauga mici efecte speciale caricaturii primite cadou inainte de a o imprima, creand astfel o mica opera de arta.

5. Inviatii de nunta: Ce mod mai deosebit de a trimite o invitatie de nunta celor dragi cunoasteti, decat intr-o nota de umor si optimism. Cei care vor primi invitatia personalizata cu caricatura mirilor cu siguranta ca o vor pastra si nu o vor pierde asa cum s-a intamplat de oicei cu majoritatea invitatiilor primite.

Urmareste-ma pe si pe Facebook, locuri unde public sfaturi, poze si ponturi instant!

Ce alte idei de a folosi o caritura primita cadou ai?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu